A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

 

 

Про сон і тишу

 Як стверджують фахівці в області фізіології, під час сну більшість систем організму перебувають у стані анаболізму, сприяючи відновленню імунної, нервової, скелетної та м'язової систем; це життєво важливі процеси, які підтримують настрій, пам'ять та когнітивні можливості, а також відіграють велику роль у діяльності ендокринної та імунної систем.

10:34 16.04.2024

Замовлення підручників для 11-х класів закладів загальної середньої освіти громади

На виконання листа МОН України від 26 лютого 2024 року № 1/3279-24,  закладами загальної середньої освіти громади 15 квітня здійснено остаточний вибір електронних версій оригінал-макетів підручників для 11 класів. 

12:10 15.04.2024

«Голос'ОК Полісся»

Підбито підсумки обласного заочного конкурсу української дитячої патріотичної пісні «Голос'ОК Полісся». 

09:27 15.04.2024

Відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту

 Як відомо з досвіду роботи педагогічних працівників, атестація – це випробування. Для одних вона як зайвий клопіт, для інших - стимул активізації професійної діяльності, підвищення ефективності праці, форма морального та матеріального стимулювання. Із такою позицією кожен педагог стверджується сам, і від обраної позиції залежить рівень його кваліфікації, задоволення професією, успішності, авторитетності. 

15:56 12.04.2024

Вітання переможцям обласного етапу Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості «Квітка буття»

 У лютому - березні 2024 року КЗ «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» було організовано та проведено обласний етап Міжнародного конкурсу еколого-валеологічної спрямованості на тему «Квітка буття», метою якого є формування основ екологічної культури та мислення, виховання любові до природи, бережливого ставлення до навколишнього середовища; привернення уваги до величезної ролі рослинного світу у підтримці біологічного балансу в природному середовищі; вдосконалення вміння висловлюватись з заданої теми в різних формах творчого самовираження; підтримка всебічних талантів дітей.

10:23 09.04.2024

Про проведення ІІ Всеукраїнського конкурсу есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»

  ІІ-ий Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя» – це відкритий захід, що проводиться з метою привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.

14:26 08.04.2024

«Від роду і до роду збережем традиції народу»

  Завершився І етап обласної краєзнавчо-патріотичної акції учнівської молоді «Від роду і до роду збережем традиції народу». На розгляд журі подано чотири роботи з текстовими та творчими частинами.

12:34 08.04.2024

День здоров'я в Срібнянському ліцеї

Із нагоди Всесвітнього Дня здоров'я та з  метою формування навичок щодо ведення здорового способу життя психологічною службою, вихователями ГПД, класними керівниками, педагогом-організатором у  Срібнянському ліцеї проведено заходи до Дня здоров`я: інтерактина гра “Кольорові запитання”, психологічна година “Швидкі руки та ноги”, вправа “Корона здоров’я”, колаж “Я обираю здоров’я”, година класного керівника “Здоров'я для всіх”, фотоквест “#Я_обираю_здоровий_спосіб_життя” . День видався насиченим, цікавим та змістовним і напрочуд позитивним.

15:40 05.04.2024

Вхід для адміністратора