A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

ІІ Всеукраїнське заняття доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»

Дата: 27.02.2020 08:27
Кількість переглядів: 57

2 березня 2020 року за підтримки Міністерства освіти і науки України благодійний Фонд  «Щаслива лапа» організовує у закладах дошкільної освіти України «ІІ Всеукраїнське заняття доброти» на тему: «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин».

Конспект тематичного заняття для старшої групи «Тварини – наші друзі» із супровідною мультимедійною презентацією (розроблені спеціалістами БО «БФ «Щаслива лапа»), а також тематичні конспекти (розроблені та надіслані педагогами під час проведення І Всеукраїнського заняття доброти (1 березня 2019 р.)) можна завантажити за посиланням – https://is.gd/Kfbt31.
Якщо навчальний заклад має бажання отримати електронний сертифікат учасника «ІІ Всеукраїнського заняття доброти», необхідно:
1. Заповнити заявку за посиланням (до 01.03.20 р.) – https://is.gd/RzziM8 (початок реєстрації - 06.02.20 р.).
2. Провести «заняття доброти» 2 березня 2020 року в 3-х і більше групах дитячого садка (якщо в ЗДО менше 3-х груп, то провести заняття в усіх існуючих групах).
3. До 04.03.20 р. надіслати фотозвіт (1 заняття – 1 фото) про проведене заняття та інформацію (назва навчального закладу, місто, кількість проведених «занять доброти») на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua.
БО «БФ «Щаслива лапа» закликає не приносити/приводити на заняття доброти тварин, для яких перебування поза домівкою в багатолюдних місцях може бути стресовим! Дбайте про здоров'я ваших чотирилапих друзів.
Інформацію про ІІ Всеукраїнське заняття доброти можна знайти тут: https://happypaw.ua/ua/bioethics/news/one/11


« повернутися

Вхід для адміністратора