A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Участь у нараді керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з актуальних питань розвитку освітньої галузі області

Дата: 21.02.2019 08:38
Кількість переглядів: 48

19 лютого 2019 року начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради взяв участь у  нараді керівників структурних підрозділів з питань освіти органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з актуальних питань розвитку освітньої галузі області.

Олександр Мисник, голова Чернігівської обласної державної адміністрації, окреслив завдання для органів управління освітою щодо забезпечення якісних освітніх послуг у закладах освіти області та наголосив, що освітня галузь завжди була пріоритетною в діяльності обласної державної адміністрації.

Микола Конопацький, начальник Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, акцентував на актуальних питаннях розвитку освітньої галузі області за результатами робочої наради в Міністерстві освіти і науки України щодо впровадження «Нової української школи».

Крім того, обговорено питання організованого закінчення 2018-2019 навчального року, організації підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників та інші.


« повернутися

Вхід для адміністратора