A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Стрітенський кубок із футзалу Срібнянської селищної ради 2020 року

Дата: 18.02.2020 08:39
Кількість переглядів: 46

У суботу, 15 лютого, в спортивній залі Срібнянської ЗОШ відбувся Стрітенський кубок Срібнянської селищної ради 2020 року з футзалу. Організаторами змагань виступили Срібнянська селищна рада, а головним спонсором уже традиційно є СТОВ  «Батькіщина» (директор М. Дмитренко).          
На участь у турнірі заявилися вісім команд.
Було проведено жеребкування, згідно результатів якого команди було розділено на дві групи. До групи «А» потрапили Дігтярі, Карпилівка, Гурбинці і Поділ, до групи «Б» – Срібне, Сокиринці, Харитонівка і Срібне (молодь).  
У ході цікавої напруженої спортивної боротьби кубок виборола команда Харитонівки. На другому місці команда Подолу, третє місце завоювала команда - Срібне (молодь).  
Переможець та призери змагань нагороджені медалями, а також грошовими винагородами від СТОВ «Батьківщина». За І місце – 2000 гривень, ІІ місце – 1500 гривень, ІІІ місце – 1000 гривень, ІV – 500 гривень. По 300 гривень отримали решта команд-учасниць.
Спортсмени, глядачі та вболівальники вдячні організаторам  і спонсорам турніру за чудове спортивне свято і його підтримку.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора