A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Зі святом

Дата: 01.06.2020 09:31
Кількість переглядів: 55

                         Дорогі діти! Шановні батьки!

        Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!
        Дитинство – це найпрекрасніша мить нашого життя, це пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини.      Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. 
     Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, ми виховуємо справжніх українців, які неодмінно стануть нашою гордістю. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє нашого Срібнянського краю і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Тому наше основне завдання – виховати своїх дітей розумними, порядними, добрими, впевненими в собі. А ще – прищепити їм палку любов до знань, до рідної землі, до мови та культури.
      Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.
      Щастя вам, чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!


               З повагою
               Начальник відділу освіти, 
               сім’ї, молоді та спорту 
               Срібнянської селищної ради                        Віталій НИКОНЕНКО
 


« повернутися

Вхід для адміністратора