A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Змагання з шахів

Дата: 22.12.2018 10:02
Кількість переглядів: 64

21 грудня на базі Срібнянського закладу загальної середньої освіти в рамках Спартакіади учнівської молоді відбулися змагання з шахів.

Участь у змаганнях взяли команди 10 шкіл.

Внаслідок напруженої боротьби в особистому заліку серед дівчат перші місця вибороли Желіба Дарина, учениця Карпилівської ЗОШ та Ковган Богдана, учениця Подільської ЗОШ. Другі місця завоювали Повознюк Аня, здобувач освіти Срібнянського ЗЗСО та Слободенюк Вікторія, здобувач освіти Горобіївського ЗЗСО. Бронзові нагороди дісталися Шеремет Дарині, учасниці з Сокиринець та Росаді Вікторії з Васьківець.

В особистому заліку серед хлопців золото завоювали Солодовник Дмитро, здобувач освіти із Карпилівського ЗЗСО та Юрченко Антон, здобувач освіти Гриціївського ЗЗСО. Срібнінагороди отримали Хропост Денис, учень Дігтярівської школи та Горб Микола, учасник із Васьківської ЗОШ. Бронзу – Гарах Павло із Сокиринської ЗОШ та Гайдук Дмитро з Горобіївської ЗОШ.

Відтак, у командному заліку І місце серед ЗОШІ-ІІІ ступенів виборола команда Карпилівської ЗОШ, ІІ – Срібнянської, ІІІ – Сокиринської ЗОШ. ІV місце за Дігтярівською школою, V – отримала команда з Гурбинець.

Серед закладів освіти І-ІІ ступенів І місце завоювали учасники Подільської школи, ІІ – Горобіївської, ІІІ – Васьківської ЗОШ. ІV місце у команди з Гриціївки, V – виборола команда Калюжинського ЗЗСО.

Переможці отримали нагороди від організаторів змагань – відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації та відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради.



« повернутися

Вхід для адміністратора