A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Із професійним святом!

Дата: 23.04.2019 10:19
Кількість переглядів: 60

Один мудрець сказав, що душа людини подібна до коштовного каменя. Без належного гранування і оправи вона не може сяяти всіма гранями. Продовжуючи його думку, розумно порівняти психолога з умілим ювеліром, який розуміючи цінність каменю, вміє створити з нього справжній скарб, відтінити його фарби.

Коли сумно і самотньо, коли здається, що світ густо пофарбований у сірий колір, ми йдемо до психолога з останньою надією змінити все на краще. Якщо зустрічається справжній майстер своєї справи, який вміє читати не тільки підручники, але і душі людей, ми повертаємося оновленими і знову віримо в чудеса! Робота психолога вимагає не тільки точних знань, але і спокою власної душі, вміння зрозуміти іншу людину, не ламаючи її, допомогти їй змінити своє життя. 
Із нагоди професійного свята, Всеукраїнського Дня психолога,  хочеться побажати вам спокою, терпіння і наснаги, нехай робота приносить  не тільки зростання досвіду, але й задоволення! 
Нехай завжди з вами будуть мудрість і знання. Нехай Всесвіт привітно всміхнеться і подарує стільки любові, щоб її вистачило на кожного, з ким ви працюєте! Гарного настрою та посмішок на кожен день, а також нових досягнень у вашій ювелірній роботі, завдяки якій душі людей зіграються світлом!


« повернутися

Вхід для адміністратора