A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

X Всеукраїнський конкурс на кращий вебсайт закладу освіти

Дата: 06.02.2020 10:46
Кількість переглядів: 56

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 29.01.2020 № 1/9-51 «Щодо участі у X Всеукраїнському конкурсі на кращий вебсайт закладу освіти» розпочато реєстрацію учасників X Всеукраїнського конкурсу на кращий вебсайт закладу освіти

у наступних номінаціях:
-    Вебсайти закладів загальної середньої освіти (сільські школи та школи селищ міського типу);
-    Вебсайти закладів загальної середньої освіти (міські школи);
-    Вебсайти закладів дошкільної освіти;
-    Вебсайти закладів позашкільної освіти.
Організатором Конкурсу є Інтернет Асоціація України (ІнАУ) за підтримки Міністерства освіти і науки України. Партнерами Конкурсу є Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти», Служба освітнього омбудсмена, інформаційний партнер –  канал і-ua.tv.
Метою Конкурсу є сприяння впровадженню та поширенню в освітньому процесі сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність та оприлюднення такої інформації.
Конкурс відбуватиметься з лютого по квітень 2020 року.
Для участі у Конкурсі закладу освіти потрібно до 16 березня 2020 року заповнити анкету за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQimPTvBcUL-7YNjx_QAUxlCOtP6zhuCdk1jGmWwdlPcZZGQ/viewform?c=0&w=1 та надіслати скан-копію заявки на участь на електронну адресу оргкомітету contest@inau.ua.
Участь у Конкурсі безкоштовна. Нагородження переможців відбудеться у м. Києві в залі колегії Міністерства освіти і науки України у квітні 2020 року (лист-запрошення з інформацією про переможців Конкурсу буде надісланий додатково).
Детальну інформацію можна отримати на сайті ІнАУ https://inau.ua/proekty/konkurs


« повернутися

Вхід для адміністратора