A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Участь у роботі обласного семінару для працівників психологічної служби

Дата: 18.02.2019 10:48
Кількість переглядів: 70

  

14 лютого 2019 року практичний психолог Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Коваленко Наталія Вікторівна була учасником обласного семінару для керівників методичних об'єднань районних (міських) кабінетів, органів освіти ОТГ та практичних психологів закладів загальної середньої освіти області з проблеми «Нова українська школа – сучасний освітній простір. Місце та функції психологічної служби», проведений навчально-методичним центром психологічної служби системи освіти Чернігівської області.

Фахівці психологічної служби дізналися про основні аспекти психологічного супроводу освітнього процесу в умовах Нової української школи (доповідач Лисенко І.В. проректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського, кандидат педагогічних наук, доцент), про пріоритети початкової освіти в умовах реалізації основних завдань Нової української школи (Шоколенко Л.М., методист відділу дошкільної та початкової освіти Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського), про роль працівників психологічної служби у реалізації реформи Нової української школи (Антоненко О.М., директор навчально-методичного центру психологічної служби у системі освіти Чернігівської області). Щодо особливості партнерської взаємодії практичного психолога з усіма учасниками освітнього процесу в умовах Нової української школи практичних психологів ознайомила Дрозд О.М.,методист НМЦПССО.

Гусєва І.І., практичний психолог Чернігівської загальноосвітньої школи І ступеня №25 Чернігівської міської ради Чернігівської області презентувала використання Lego – технологій в роботі практичного психолога з молодшими школярами в Новій українській школі. Поняття тьюторінг в Новій українській школі висвітлила Третиннікова Л.А.,  методист НМЦПССО. В ході семінару учасники також отримали інформацію щодо організації роботи з дітьми, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах, та роботи з попередження насильства в освітньому середовищі.

Методист МК               С.Степаненко


                                                                                                            


« повернутися

Вхід для адміністратора