A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Зональний тур конкурсу "Учитель року" в номінації "Зарубіжна література"

Дата: 13.11.2019 10:50
Кількість переглядів: 82

12 листопада на базі навчального закладу «Варвинський ліцей № 2» Варвинської селищної ради Варвинського району відбувся зональний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» в номінації «Зарубіжна література». До зони проведення ввійшли – Варвинський район, Варвинська ОТГ та Срібнянська ОТГ.
Срібнянщину на І турі конкурсу представляли два педагогічні працівники – Брацюн Оксана Миколаївна, вчитель зарубіжної літератури Срібнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Сердюк Віта Іванівна, вчитель зарубіжної літератури Гурбинського закладу загальної середньої освіти.
В ході професійних змагань педагогічні працівники взяли участь у трьох випробуваннях: «Тестуванні», «Методичному практикумі» та «Практичній роботі».
Завданням випробування «Тестування» було виявлення знань конкурсантів в галузі педагогіки, дитячої психології та методики викладання предмета. Під час проведення випробування «Методичний практикум» вчителі складали технологічну карту уроку на обрану в ході жеребкування тему. Їх завданням було вдало підібрати форми та методи роботи для кожного етапу уроку, які б дали можливість сформувати у здобувачів освіти необхідні компетентності. Під час випробування «Практична робота» конкурсанти мали розробити та презентувати фрагмент уроку з аналізу ліричного художнього твору.
Усі учасники показали надзвичайно високий методичний та професійний рівень.
За найбільшою кількістю набраних балів у всіх випробуваннях (82,2 балів із 100 можливих) перемогу виборола Сердюк В.І. (Гурбинська ЗОШ).
Брацюн О.М. (Срібнянська ЗОШ) здобула звання лауреата конкурсу, склавши усі випробування на 77 балів та  завоювавши третє місце.
Ми від усього серця вітаємо наших переможців. Бажаємо їм міцного здоров’я, подальшої плідної творчої праці, вдячності від їх учнів та поваги від батьків та колег. А Сердюк Віті Іванівні вдалого виступу на ІІ (обласному) турі конкурсу.



« повернутися

Вхід для адміністратора