A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Підсумки Спартакіади учнівської молоді Срібнянщини

Дата: 29.05.2020 10:55
Кількість переглядів: 53

З метою пропаганди здорового способу життя серед дітей та учнівської молоді, широкого впровадження фізичної культури і спорту в повсякденне життя школярів, виявлення кращих юних спортсменів упродовж 2019-2020 року проведено Спартакіаду учнівської молоді серед команд закладів загальної середньої освіти.

 

У зв’язку з  епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) з 12 березня 2020 року було призупинено проведення всіх масових та спортивних  заходів. У зв’язку з цим цього року Спартакіада учнівської молоді пройшла не в повному обсязі.    

Спартакіада 2019-2020 навчального року проходила у 2 етапи: масові змагання в школах району та  фінальні районні змагання,  і проведена лише з 5 видів.

Участь у Спартакіаді взяли всі, без виключення, заклади загальної середньої освіти Срібнянської об’єднаної територіальної громади та 1 навчальний заклад Срібнянського району.

Усі команди, крім Гурбинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Срібнянської селищної ради та Васьківської ЗОШ І-ІІ ступенів Срібнянської районної ради взяли участь в усіх видах змагань.

За підсумками всіх видів Спартакіади найбільше балів серед команд закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів набрали команди Дігтярівської та Карпилівської шкіл (260 балів). Лише на 10 балів менше від цих команд (250 балів) набрала команда Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Відповідно 130 балів набрала команда Сокиринського ЗЗСО та 110 – Гурбинського.

Особливо напружена боротьба велася серед команд Дігтярівської та Карпилівської ЗОШ. Відповідно до Положення про проведення Спартакіади, переможця обрано за найбільшою кількістю перших місць.

Відтак перше місце посіла команда Карпилівської ЗОШ, друге Дігтярівської ЗОШ, третє – Срібнянської, четверте – Сокиринської, п’яте – Гурбинської ЗОШ.     

Беззаперечним фаворитом серед ЗЗСО І-ІІ ступенів стала команда Горобіївської ЗОШ, отримавши результат у 290 балів. На другому місці команда Подільської ЗОШ (230 балів), на третьому -     Гриціївської школи (200 балів), четверту позицію посіла шкільна команда Калюжинського ЗЗСО, п’яту – Васьківської ЗОШ.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора