A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Швидше, вище, сильніше - разом!

Дата: 28.09.2021 10:57
Кількість переглядів: 59

Педагогічні працівники та здобувачі освіти Дігтярівської загальносвітньої школи  долучилися до проведення Всеукраїнського Олімпійського тижня. 

 Упродовж тижня діти змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.
 В рамках Олімпійського тижня вчителями фізичної культури були проведені Олімпійські уроки на тему «Олімпійські чемпіони України».

До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. У класних колективах 1-11-их класів були проведені виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити» (3 клас); «Спорт – сила, краса, здоров’я» ( 4 клас); «Історія Олімпійських ігор» (5-8 класи); «Досягнення українських спортсменів» (9-11 класи).
 Окрім того в навчальному закладі пройшли тематичні заходи: тематична виставка «Світ спорту», віртуальний екскурс «Олімпійський рух: історія та сьогодення», спортивний квест «У країні Олімпії», веселі старти «Швидше, вище, сильніше!», вікторина «Знавці історії олімпійського руху», випуск спортивної стіннівки «Вчимося бути чемпіонами» тощо.

 Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний, а школярі поверталися додому з гарним настроєм та масою позитивних емоцій. 


« повернутися

Вхід для адміністратора