A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Круглий стіл із протидії булінгу

Дата: 08.02.2019 11:07
Кількість переглядів: 88

08 лютого в районній державній адміністрації відбувся круглий стіл на тему «Жорстокість та насильство сeрeд дітей» у рамках правопросвітницькоі кампаніі «Стоп булінг!».

 Засідання відкрила та провела голова районної державної адміністрації Ніна Бондаренко.

У заході взяли участь начальник Срібнянського РВ ДРАЦС ГТУЮ у Чернігівській області Наталія Бондар, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Ганна Тимошенко, начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Світлана Соловей, головний спеціаліст-юрисконсульт апарату районної державної адміністрації Тетяна Заєць, головний спеціаліст відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Сергій Лисенко, начальник відділу освіти, сімї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталій Никоненко, головний спеціаліст служби у справах дітей районної державної адміністрації Вікторія Власкова, провідний спеціаліст Срібнянського РВ ДРАЦС ГТУЮ у Чернігівській області Аліна Якименко, начальник відділу соціальної служби для сім'ї, дітей, молоді селищної ради Мирослава Василенко та начальник виконавчої служби ГТУЮ у Чернігівській області Олександр Тарабаря.

Під час зустрічі висвітлено  низку питань стосовно булінгу в дитячому та молодіжному середовищі, обговорено шляхи подолання проявів цькування, жорстокості та насильства серед здобувачів освіти. Звернена увага на Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії боулінгу (цькуванню)» (документ 2657- VIII від 18 грудня 2018 року, набрав чинності 19.01.2019 року. Ознайомитися з документом можна за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2657-19).



« повернутися

Вхід для адміністратора