A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Конкурс шкільних проєктів для вчителів історії та суспільних дисциплін "ПОВСЯКДЕННЕ ЖИТТЯ В СРСР У ПЕРІОД 1980-1991 РОКАХ"

Дата: 05.10.2021 11:24
Кількість переглядів: 63

Партнери Державної служби якості освіти України (Асоціація з міжнародних питань)запрошують вчителів історії та суспільних дисциплін до участі у конкурсі шкільних усноісторичних проєктів «ПОВСЯКДЕННЕ ЖИТТЯ В СРСР У ПЕРІОД 1980 – 1991 РОКАХ», який реалізовує чеська громадська організація Асоціація з міжнародних питань. Партнерами проєкту в Україні є Український інститут національної пам’яті та Українська асоціація усної історії.

За допомогою методу усної історії вчитель-координатор зможе активізувати учнів при вивченні новітньої історії, познайомити їх із мультиперспективністю індивідуальних та колективних спогадів, розвинути учнівські навики критичного мислення, проєктної роботи, опрацювання інформації, публічної презентації.

Конкурсні роботи потрібно надсилати до 30 листопада 2021 року за наступним посиланням:
https://www.ustnayaistoriya.info/konkurs/

Якщо Ви хочете взяти участь у конкурсі, але потребуєте методичної підтримки – Вас запрошують на онлайн-семінар «Усна історія: теорія і практика», який відбудеться 6 та 7 жовтня 2021 року.

Усі подробиці щодо конкурсу та семінару знайдете на сайті проєкту www.usnaistoriya.info

 


« повернутися

Вхід для адміністратора