A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Всеукраїнський інтернет-конкурс «Мандрівникам належить світ»

Дата: 19.10.2021 11:41
Кількість переглядів: 78

У вересні всі любителі подорожей і шукачі пригод відзначали Всесвітній день туризму. Це свято кожного, хто прагне до нових знань, розширення світогляду та отримання незабутніх вражень. І його святкуванню ніщо не завадить! Тим паче, що в 2021 році здійснити мандрівку в будь-яку точку світу цілком реально: чи то фізично, чи то віртуально.

З нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму Освітній проєкт «На Урок» запросив школярів здійснити дивовижну подорож цікавими та незвичними об’єктами світу. Всеукраїнський інтернет-конкурс «Мандрівникам належить світ!» розпочався 20 вересня і закінчиться 20 жовтня 2021 року. 

На учасників чекає багато корисної інформації та неймовірно цікавих завдань, із яких можна дізнатися про дивовижні туристичні локації різних країн – усе те, що надихає мільйони мандрівників знову і знову залишати домівку та вирушати назустріч пригодам.

До участі у конкурсі запрошені здобувачі освіти 1-11 класів, які хочуть дізнатися більше про цікаві та незвичні туристичні об’єкти світу.

А ще учасники конкурсу мають можливість отримати чудові подарунки під партнера — спільноти магазинів Gorgany. Gorgany — експерти з туристичного спорядження, і вони впевнені, що люди, які мандрують, щасливіші. І з цим складно сперечатися. Адже після кожної подорожі всі повертаються з неймовірними враженнями, натхненні та з великою кількістю ідей.

Учні Горобіївської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів на вихідних (14-17 жовтня) не лише відпочивали, а й поповнювали та узагальнювали набуті знання, тому, що вчитель географії Олена Вовк запропонувала їм взяти участь у Всеукраїнському інтернет-конкурсі «Мандрівникам належить світ».

І хоч вони не отримали цінних подарунків, але  показали гарний результат та здобули дипломи І та ІІ ступеня.

А ви знаєте основну заповідь справжнього туриста? 

Не беріть нічого, крім відзнятої фотографії, 

Не залишайте нічого, крім слідів ніг, 

Не марнуйте нічого, крім часу. 

Сідні Шелдон «Піски часу»


 


« повернутися

Вхід для адміністратора