A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Проект «Енергоефективні школи: нова генерація» запрошує навчальні заклади та учнів взяти участь у сьомій хвилі Проекту

Дата: 12.09.2019 11:41
Кількість переглядів: 59

Мета Проекту: Виховання в учнів шкіл енергетично та екологічно грамотної поведінки і стилю життя, актуалізація проблеми раціонального використання енергетичних та інших ресурсів, залучення учнів до дій, спрямованих на зниження споживання ресурсів.

У новому 2019-2020 навчальному році учні українських шкіл матимуть можливість самостійно (без залучення адміністрації навчального закладу) обрання та опанування навчальних курсів «Основи енергопостачання та енергозбереження» для 6-8 класів і «Абетка з основ житлово-комунального управління» для 9-11 класів. Крім того, до переліку курсів буде додано новий курс «Мій енергоефективний будинок» для учнів 4-го класу, який дозволить наймолодшим учням в ігровій формі засвоювати уроки енергоефективної грамотності. Відтепер також можливим стає створення команд міжрегіональних класів із навчальних закладів різних областей України.
У 2018-2019 навчальному році до Проекту долучилися 13 закладів загальної середньої освіти Чернігівської області. Таким чином, всеукраїнський освітній Проект дозволив учням цих закладів освіти здобути нові актуальні компетенції у царині енергозбереження та житлово-комунального управління.
У межах Проекту регулярно проводяться різноманітні конкурси які допомагають заощаджувати ресурси та дбати про екологію. Переможці конкурсів, кращі учні та вчителі нагороджуються цінними призами.
Детальна інформація про Проект «Енергоефективні школи: нова генерація», рейтинги учасників за результатами минулого навчального року та процедура реєстрації розміщені на сайті http://energyschool.org.ua/.
Контактна особа з питань адміністративної підтримки Проекту – Надія Сильченко, координатор впровадження освітніх програм, тел. 097 731 46 68, ел. адреса: sylchenko@mdi.org.ua.
Заклади загальної середньої освіти та учні запрошуються взяти участь у Проекті «Енергоефективні школи: нова генерація»  та зробити свій внесок в енергонезалежність країни.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора