A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

ДЕНЬ ВИГНАННЯ НАЦИСТСЬКИХ ОКУПАНТІВ ІЗ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.10.2021 12:29
Кількість переглядів: 65

28 жовтня  наша країна відзначає День вигнання німецьких військ та їх союзників із території України. Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Ми  вшановуємо пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення  мільйонів людей, постраждалих від дій окупантів, а головне – героїв-ветеранів Другої світової війни, які дожили до наших днів та є для нас прикладом мужності, відваги, жертовності та любові до Батьківщини.

У рамках відзначення цієї дати  класними керівниками 1-11 класів спільно з вихователями ГПД в Срібнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів: години класного керівника «Шлях до перемоги», «Вічна пам’ять героям», «А пам’ять священна», «Велика ціна визволення», «Не забути днів огненних»; години мужності «Війна великим горем стала», «Велика ціна визволення України»; історичний хронограф «Україна в полум’ї війни»; виставка малюнків «Дякуємо за мир».

Ми пам’ятаємо всіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в тій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні.


« повернутися

Вхід для адміністратора