A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Вшанування працівників освіти

Дата: 01.10.2021 14:04
Кількість переглядів: 53

Справжнім учителем треба народитися, адже вчитель – це не професія, а велике покликання. У День вчителя щоденну нелегку вчительську працю відзначають по-особливому урочисто, сердечно і дуже шляхетно.

Сьогодні, напередодні професійного свята в селищну раду прибула когорта працівників освіти.

Винуватців свята привітала селищний голова Олена Панченко, дякуючи педагогам за  натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за вміння  знаходити в маленьких дітках майбутніх академіків, митців, науковців.

У рамках святкування Олена Василівна виконала приємну місію – за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди професійного свята нагородила Почесною грамотою Срібнянської селищної ради Мотузку Людмилу, завідувачку методичним кабінетом відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту, Коваленко Віру, заступника директора з навчально-виховної роботи Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Яцун Наталію, вихователя Срібнянського ЗДО «Сонечко».
Подяку голови оголошено Ткаченко Жанні, медичній сестрі Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

У свою чергу, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Віталій Никоненко приєднався до привітань та вручив Грамоти відділу освіти Ірині Андрусенко, вихователю Сокиринського ЗДО «Метелик», Катерині
Верногоровій-Громі, керівниці гуртків БДтаЮТ, Ніні Головці, прибиральниці шкільних приміщень Гурбинської ЗОШ І-ІІ ступенів, Надії Кіріндась, прибиральниці шкільних приміщень Гриціївської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Нагрудним знаком ЦК Профспілки працівників освіти та науки «Профспілковий лідер» нагороджена Тіщенко Валентина, голова профспілкової організації Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора