A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 22.01.2019 14:19
Кількість переглядів: 71

18 січня відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради проведено нараду керівників закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти громади та району.

У ході наради розглядались актуальні питання організації освітнього процесу та управлінської діяльності.

У зв’язку з переведенням закладів дошкільної освіти  у підпорядкування відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради на нараді розглядались питання щодо упорядкування установчих документів та фінансової звітності дитячих садків.

З питанням щодо покращення організації харчування у закладах дошкільної та загальної середньої освіти на нараді виступила Наталія Тимошенко, головний спеціаліст Срібнянського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, яка акцентувала свою увагу на дотриманні санітарних норм харчування вихованців.

Не менш важливою темою для керівників закладів загальної середньої освіти було питання щодо удосконалення діловодства в школах, з яким ознайомила присутніх Валентина Левон, завідувач архівного сектору Срібнянської районної державної адміністрації.

Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської райдержадміністрації Ганна Тимошенко довела до відома керівників шкіл інформацію щодо початку оздоровчої кампанії 2019 року.

Головний спеціаліст відділу Людмила Якименко зупинилася на питаннях управлінської діяльності керівників шкіл щодо ведення обліку учнів, ознайомила з основними аспектами організації освітнього процесу у ІІ семестрі 2018-2019 навчального року та підвела підсумки наради.


« повернутися

Вхід для адміністратора