A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Турнір з настільного тенісу імені О.Таценка

Дата: 28.01.2019 14:27
Кількість переглядів: 153

25 січня 2019 року відбувся щорічний турнір із настільного тенісу серед учнівських команд закладів загальної середньої освіти  пам’яті нашого  земляка, жителя села Карпилівка Олександра Таценка, який загинув в зоні АТО  захищаючи незалежність України.

Змагання між командами шкіл І-ІІІ ступенів відбулися на базі Карпилівської, серед команд І-ІІ ступенів – на базі Гриціївської ЗОШ.            
     У Карпилівській школі, де колись навчався О.Таценко, перед проведенням турніру,  пройшов траурний мітинг.  Учасники мітингу вшанували пам’ять загиблого героя хвилиною мовчання, засвітили свічку пам’яті, учні навчального закладу поклали на могилу Олександра квіти.

     Участь у змаганнях з настільного тенісу взяли команди здобувачів освіти з 10 ЗЗСО. Це команди: Васьківської, Гриціївської, Гурбинської, Дігтярівської, Горобіївської, Калюжинської, Карпилівської, Срібнянської, Сокиринської та Подільської ЗОШ.                                    
      Внаслідок напруженої боротьби переможцем  змагань серед шкіл І-ІІІ ступенів стала  команда Карпилівської ЗОШ, завоювавши І загальнокомандне місце та перехідний кубок турніру з настільного тенісу імені О.Таценка. ІІ місце виборола команда Срібнянської загальноосвітньої школи, ІІІ – команда з Дігтярів.                    

     Серед шкіл І-ІІ ступенів переможцем у командному заліку стали учасники з Васьківської школи, срібло отримала команда з Подолу, бронзу – учасники з Гриціївки.                                    

      Переможців турніру та всіх учасників вітали та вручили нагороди від організаторів змагань  голова     Срібнянської районної ради Олена Панченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталій Никоненко та завідувач методичним кабінетом відділу освіти Людмила Мотузка.                                       



« повернутися

Вхід для адміністратора