A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

День знань

Дата: 05.09.2019 14:47
Кількість переглядів: 60

У закладах загальної середньої освіти громади – День знань.
Першовересневі дзвоники покликали у класи 888 учнів, з них 96 першокласників, які будуть навчатися в Новій українській школі.
У цікавій формі пройшло свято знань  в усіх школах громади.
З теплими словами поздоровлень до дітей, батьків та педагогів звернулися директори шкіл, перші учителі,  батьки.
З нагоди Дня знань в урочистих заходах  приймали участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту, методичного кабінету.  З приємною місією Сокиринську  школу відвідала секретар Срібнянської селищної ради Ірина Мартинюк, Дігтярівську -  голова райдержадміністрації Ніна Бондаренко, Горобіївську - заступник селищного голови  з гуманітарних питань та соціальної політики  Володимир Шуляк. У Срібнянській школі на святі був присутній начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Віталій Никоненко. У Карпилівській, Гриціївській, Калюжинській, Подільській ЗОШ захід відвідали працівники методичного кабінету. Гості привітали учнівські та педагогічні колективи з Днем знань, з початком нового навчального року.
Приємною подією для закладів освіти з нагоди свята стали подарунки від сільськогосподарських підприємств, організацій, спонсорів. 
Новий навчальний рік, який обов'язково має стати новою сходинкою інтелектуального і творчого  зростання,  стартував у Новії українській школі.


« повернутися

Вхід для адміністратора