A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Семінар-практикум учителів іноземних мов

Дата: 13.12.2019 14:52
Кількість переглядів: 52

13 грудня на базі Гурбинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум учителів іноземних мов з теми «Іншомовна освіта  в Новій українській школі».

Учасники заходу ознайомилися з теоретичними та практичними аспектами організації освітнього процесу молодших школярів з іноземних мов.

Відкритий урок у 2 класі провела Власенко Марина Миколаївна. Вчителька продемонструвала новітні підходи до добору змісту та організації навчального процесу; розуміння сутності розвивального, діяльнісного спрямування навчання; уміння ефективно застосовувати технології навчання мови у комунікативному контексті (ігри, пісні, римівки тощо).

Долучившись до конструктивного полілогу у формі фідбеку (зворотнього зв’язку), вдалося дати відповіді на низку нагальних питань:
- як це сучасно викладати іноземну мову?!.
- чи можна вивчити іноземну мову без граматики?!.
- як доречно скомбінувати методи навчання?!.

Беззаперечним стало твердження про те, що саме у початковій школі вкрай важливо зацікавити учнів вивченням іноземної мови, викликати в них позитивне ставлення до предмета, вмотивувати необхідність володіння іноземною мовою як засобом міжкультурного спілкування.


« повернутися

Вхід для адміністратора