A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Фінальний етап І зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»

Дата: 04.12.2018 15:07
Кількість переглядів: 75

27 та 29 листопада на базі Дігтярівського та Срібнянського закладів загальної середньої освіти пройшов фінальний етап  І зонального туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». У фіналі номінації «Географія» участь  взяли 3 учасники, з них 1 – представник Талалаївської об’єднаної територіальної громади та 2 конкурсанти  із закладів загальної середньої освіти     Срібнянської ОТГ. У номінації «Основи здоров’я» змагалися 3 номінанти із Гурбинського, Дігтярівського та Срібнянського ЗЗСО.

Фінальний етап складався з двох випробувань. Для учителів географії  це «Урок» і «Дослідження». Для вчителів основ здоров’я - «Урок» і «Проект».

Фахові журі переглянули сучасні, цікаві, методично правильно побудовані та професійно проведені уроки. В ході організації освітньої діяльності,  педагоги зуміли застосувати кращі форми та методи роботи, свої педагогічні надбання, творчість і неординарність.

Дослідження та проекти, які представили учасники спрямовані на вирішення актуальних проблем сьогодення: профілактику здорового способу життя, впровадження у практику навчальних закладів здоров’язбережувальних технологій, збереження та відновлення екосистеми рідного краю, шляхи утилізації відходів життєдіяльності людини  тощо.

За рішенням журі конкурсу в номінації «Географія» перемогу здобула Косенко Людмила Іванівна, учитель географії Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Срібнянської селищної ради. За рівною кількістю балів друге місце розділили між собою та стали лауреатами конкурсу -  Ладуренко Марина Петрівна, учитель географії Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Срібнянської селищної ради і Кунденко Віталій Вікторович, учитель географії та інформатики Красноколядинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Талалаївської селищної ради.

У номінації «Основи здоров’я» переможцем стала Коваленко Наталія Вікторівна, учитель основ здоров’я та інформатики Дігтярівського ЗЗСО, друге місце виборола Дідович А.В., учитель хімії та основ здоров’я Срібнянського ЗЗСО, третє – Соловей Мирослава Анатоліївна, учитель хімії, біології та основ здоров’я Гурбинського ЗЗСО.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради, методичний кабінет висловлюють щиру вдячність членам журі за їх компетентність, об’єктивність і неупереджене ставлення до виступів учасників.

Усім конкурсантам – здоров’я, творчих здобутків і нових професійних злетів. А нашим переможцям впевненості у власних силах і успіхів у ІІ обласному турі конкурсу «Учитель року – 2019».


« повернутися

Вхід для адміністратора