A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Семінар вихователів ЗДО

Дата: 24.04.2019 15:35
Кількість переглядів: 70

24 квітня 2019 року на базі Гриціївського закладу дошкільної освіти відбувся семінар-практикум для вихователів закладів дошкільної освіти.  

Учасників семінару зустрічала  директор Гриціївського ЗДО "Журавлик" Тимошенко А.В.,  яка  ознайомила присутніх з основними завданнями та пріоритетами закладу дошкільної освіти.
«Навесні народжується все прекрасне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, вся наша барвиста земля. Сонечко, дзвінкі краплинки, перші квіти, зігріті першими сонячними променями, бджілки-трудівниці – це весна»,- ось такими гарними  словами розпочалося свято "Весна іде – красу несе", яке підготувала вихователь  ЗДО Юрченко Т.І. 
Діти закликали Сонечко, щоб воно розбудило  усіх від сну, також на свято з'явився Дощик з краплинками, який все полив, "щоб росло все розквітало, нашу землю прикрашало". А дівчинка-Весна зігріла всіх своїм теплом.                                                                              

Вихованці  декламували вірші, весело співали пісень, артистично та майстерно танцювали, приємно вражаючи присутніх своїми талантами.
На закінчення семінару-практикуму  методист МК,  Діденко І.Д. провела  з вихователями елементи тренінгу "Усвідомлення педагогами себе і своєї діяльності як шлях до професійного зростання" та підвела підсумки семінару, побажала подальших успіхів у роботі.
Колектив та вихованці садочка змогли донести до серця кожного учасника семінару добро, красу та любов весни.


« повернутися

Вхід для адміністратора