A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

День захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 16:01
Кількість переглядів: 150

На відзначення  Дня захисників і захисниць України, яке святкується 14 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, класними керівниками, педагогами-організаторами, бібліотекарями  закладів загальної середньої освіти проведено ряд тематичних заходів: інформаційно-просвітницьких, засідань за круглим столом, виховних годин, лекторіїв, загальношкільних лінійок, свят, відеозвернень, зустрічей із учасниками АТО та ООС,  бібліотечних виставок, виставок малюнків,  козацьких змагань тощо.

Учнівські та педагогічні колективи Карпилівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Подільської ЗОШ І-ІІ ст. хвилиною мовчання вшанували пам"ять загиблих земляків у зоні АТО - Олександра Таценка та Олега Саника. 

Усі проведені заходи були спрямовані на популяризацію Дня захисників і захисниць України, поширення інформації про українські національні бойові традиції, зокрема княжої доби, козацьких часів, років боротьби за незалежність України у ХХ столітті, а також відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.


« повернутися

Вхід для адміністратора