A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Обласний етап Всеукраїнської трудової акції "Парад квітів біля школи"

Дата: 13.02.2020 16:05
Кількість переглядів: 54

Відповідно до наказу Управління освіти  і науки Чернігівської   обласної державної адміністрації від 03.02.2020 №60 комунальний заклад «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»  проводить обласний етап Всеукраїнської трудової акції «Парад квітів біля школи».

Всеукраїнська трудова акція «Парад квітів біля школи» проходить з березня по жовтень, прийом конкурсних робіт - до 01 листопада поточного року. 
Як підсумок Акції – учасники презентують результати роботи у будь-якому інформаційному вигляді, що найкраще розкриває зміст виконаних завдань.
Головною метою Акції є формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища.

Акція «Парад квітів біля школи» проводиться в чотири етапи: І- планування території закладу освіти, проведення інвентаризації існуючих зелених насаджень; ІІ – ознайомлення з сучасними технологіями в галузі ландшафтного дизайну та зеленої архітектури, вивчення нових видів і сортів декоративних рослин та створення проєкту озеленення закладу освіти; ІІІ – збагачення видового складу квітково-декоративних рослин на території закладу і підготовка до закладки проєкту; ІV – передбачає практичне втілення створеного проєкту озеленення закладу освіти.
 


« повернутися

Вхід для адміністратора