A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Зональний тур конкурсу "Учитель року - 2020" в номінації "Початкова освіта"

Дата: 26.11.2019 16:30
Кількість переглядів: 52

Бути вчителем у наш час - складна і не завжди вдячна робота. Тому працювати в школі залишаються лише ті, хто прийшов туди за покликом душі і готовий, попри всі негаразди, віддаватися обраній справі  до останку.
Вимоги до сучасної освіти змушують вчителя   постійно працювати над собою, удосконалювати свою фахову  майстерність, напрацьовувати власний  педагогічний почерк.  

                     
Ми не можемо уявити педагога, який не володіє сучасними інформаційно комунікаційними технологіями, не застосовує у навчальній діяльності новітні освітні ідеї, перспективний досвід роботи своїх колег.         
Поряд з іншим, зростанню вчителя як професіонала  сприяє і участь у конкурсах     фахової майстерності, зокрема – всеукраїнському конкурсі «Учитель року».    Цього року цей конкурс проводиться вже 27 раз.
22 листопада на базі Срібнянського ЗЗСО пройшов зональний тур  конкурсу «Учитель року – 2020» в номінації «Початкова освіта».
Його учасниками стали 4 педагогічні працівники з навчальних закладів Срібнянської ОТГ: Алексейцева Ю.П. (Дігтярівська ЗОШ), Голюшева І.Б. (Срібнянська ЗОШ), Зеленська А.Д. (Сокиринська ЗОШ), Коваленко Т.В. (Гриціївська ЗОШ) та один учасник з Талалаївського району – Черниш Н.А. (Харківська ЗОШ).
В ході конкурсу учасники показали достатній фаховий рівень, творчість та креативність.
Переможцем І туру конкурсу стала Алексейцева Юлія Петрівна, вчитель початкових класів Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Бажаємо їй перемоги в обласному турі цього вагомого педагогічного випробування.   



« повернутися

Вхід для адміністратора