A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Завершено проведення основної сесії ЗНО - 2019

Дата: 24.06.2019 16:52
Кількість переглядів: 59

     В Україні завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року, яка розпочалася 21 травня тестуванням з математики та  закінчилася 13 червня  ЗНО з хімії.                            

     Випускникам старшої школи закладів загальної середньої освіти результати зовнішнього незалежного оцінювання з трьох навчальних предметів  зараховано як результати державної підсумкової атестації.            
     Всі 48 здобувачів освіти 11 класів в обов’язковому порядку складали ДПА з української мови. Другий предмет державної підсумкової атестації у формі ЗНО випускники обирали серед двох навчальних предметів – математики та історії України. І третій – обирав кожен учасник самостійно.        
      Математику для складання ДПА у формі ЗНО обрало 18 здобувачів освіти, що становить 37,5% від загальної кількості одинадцятикласників. Історію України – 35 учнів (73%). Значний відсоток здобувачів освіти, а саме - 16 (33%) обрали для складання тестування з географії, 23 (48%) – з біології.    
     Такий складний предмет як фізика обрало лише 2 учасники, з англійської мови та хімії – по 1 учаснику.            

      Слід зазначити, що найкраще випускники закладів загальної середньої освіти справилися з тестовими завданнями з історії України та географії.
      Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради, методичний кабінет відділу освіти вітають випускників закладів загальної середньої освіти із завершенням сесії ЗНО та бажають успіхів у здобутті подальшої фахо
вої освіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора