A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Тренінгове заняття «Секстинг. Онлайн-грумінг. Як не потрапити в пастку»

Дата: 29.10.2021 14:42
Кількість переглядів: 75

Формуючи психологічну складову організації освітнього середовища, працівники психологічної служби закладів освіти намагаються забезпечити умови, які б сприяли розвитку індивідуальності кожної дитини, збереженню її здоров’я, формуванню в неї готовності до самостійного життя в суспільстві та готовності навчатися впродовж усього життя.

Сучасні діти багато часу проводять у Інтернеті, де завдяки вільному доступу ознайомлюються з інформацією, яка може бути для них шкідливою, спілкуються не лише з друзями з реального життя, а заводять нові знайомства з людьми, які можуть бути небезпечними.

Практичним психологом Наталією Коваленко проведено тренінгове заняття з учнями 9-10 класів Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів «Секстинг. Онлайн-грумінг. Як не потрапити в пастку».

Заняття сприяло формуванню в учнів навичок безпечного спілкування та безпечної поведінки в Інтернеті, формувало уявлення, що друг у мережі залишається незнайомцем, що не всією інформацією можна ділитися. Школярі ознайомилися з особами та установами, до яких можна звернутися за допомогою в разі секстингу чи онлайн-грумінгу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора