A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Будні закладів дошкільної освіти громади

Дата: 11.11.2021 16:42
Кількість переглядів: 66

 До відзначення Дня української писемності та мови  долучилися  вихованці та педагоги  Дігтярівського  закладу  дошкільної  освіти «Сонечко». Цього дня відбулася низка пізнавальних та цікавих заходів. Для малечі вихователі  організували  тематичні заняття, театралізовані вистави, виставки робіт дітей,  проводили бесіди про мову. 

Усі заходи були спрямовані на збагачення та поглиблення знань дітей про українську мову, на виховання в підростаючого покоління національної гордості, любові, поваги до рідної мови, бажання розмовляти нею. Віримо, що  малеча з дошкільного закладу  усвідомить, що українська мова - наш скарб, наш оберіг, духовне джерело життя. 

Усі ми з нетерпінням чекаємо приходу величавої і чарівної красуні-осені, яка дивує нас своїми барвами. Багата на урожаї, барвисте листя, плоди. Дивлячись на них, можна довго фантазувати,  придумувати різні композиції.

Фантазували та створювали осінні різнобарвні композиції і вихованці  та батьки Срібнянського закладу дошкільної освіти "Сонечко". Кожна композиція на виставці своєрідна та цікава. Гармонія різнобарвної гами кольорів достиглих плодів рослин  у поєднанні з опалим листям, мохом, перетворили кожну роботу в осінню казку.

 

А вихованці Сокиринського закладу дошкільної освіти «Метелик» на  інтегрованому  занятті  «Хто як до зими готується» продовжували вивчати  тварин, учились  розпізнавати їх за зовнішніми ознаками. Дізнались як тварини, які впадають в сплячку, готуються до зими. Вихователька Ірина Андрусенко також  розповіла дошкільнятам про  бережне ставлення до тварин.  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора