A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Всеукраїнський тиждень професійної освіти

Дата: 29.11.2021 11:19
Кількість переглядів: 70

Із 22 по 26 листопада 2021 року Міністерство освіти і науки спільно з роботодавцями, міжнародними партнерами, регіональними центрами зайнятості та Центрами професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості проводили Всеукраїнський тиждень професійної освіти.

Тиждень професійної освіти - це ще один привід нагадати, що представники робітничих професій вже протягом багатьох років користуються значним попитом на ринку праці України, а роботодавці готові пропонувати їм конкурентні заробітні плати та достойні умови праці.

До проведення Всеукраїнського тижня професійної освіти долучилася Дігтярівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Ігор Буряк).

Старшокласники переглянули відеоролики про запровадження дуальної форми навчання, презентації професій «Перукар. Манікюрник», «Кухар. Кондитер». Із учнями 9 та 11 класів було проведено дослідження провідних інтересів та схильностей до певного типу професій школярів, оцінку професійних нахилів особистості та професійної спрямованості учнів. Цікаво пройшло заняття з елементами тренінгу «Професійне самовизначення».


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора