A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Обласна акція «День зустрічі птахів»

Дата: 20.01.2022 09:17
Кількість переглядів: 83

З метою актуалізації уваги учнівської молоді до сучасних проблем охорони, поширення і збільшення чисельності та видового різноманіття перелітних птахів, комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» упродовж березня-квітня 2022 року проводиться обласна акція «День зустрічі птахів».

Основними завданнями Акції є: ознайомлення з видовим різноманіттям перелітних птахів рідного краю; поширення знань про сезонні явища у природі і в житті птахів; розвиток гуманного ставлення до птахів, мотивація інтересу до їх охорони; формування відповідальності за стан довкілля; залучення до практичної діяльності з проведення робіт щодо приваблювання птахів.
 
Учасниками Акції є здобувачі освіти та педагогічні працівники закладів загальної середньої та позашкільної освіти Чернігівської області. Здобувачі освіти розподіляються за трьома віковими категоріями: 
молодша - віком 6-10 років; 
середня - віком 11-13 років; 
старша-віком 14-17 років. 
Участь в Акції здійснюється на добровільних засадах.

Акція проводиться заочно щороку. Здобувачі освіти беруть участь у Акції у таких номінаціях: «Майстер клас "Шпаківні і дуплянки своїми руками"»; «Агітаційна робота»; «Найщедріша годівничка».

Педагогічні працівники беруть участь у Акції в номінації «Найкращий організатор біологічних свят». 

Учасники надають одну роботу в кожній окремій номінації.

Матеріали у паперовому форматі надсилаються на поштову адресу комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»: вул. І. Франка, 2а, м. Чернігів, 14021. Посилання із відкритим доступом до фоторепортажу чи відеоролика надсилаються на електронну пошту: oblsuncn@ukr.net.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора