A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Обласний конкурс дитячого малюнка «Зоологічна галерея»

Дата: 20.01.2022 12:04
Кількість переглядів: 79

З метою актуалізації уваги учнівської молоді до вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення її до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи, сприяння творчої художньої активності здобувачів освіти в анімалістичному жанрі, залучення до активної участі у розкритті творчих здібностей та художнього смаку молодого покоління комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» організовує упродовж березня-квітня 2022 року обласний конкурс дитячого малюнка «Зоологічна галерея».

Учасниками Конкурсу є здобувачі освіти 7-9 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Для участі у Конкурсі необхідно надати такі матеріали: заявку на участь у обласному конкурсі дитячого малюнка «Зоологічна галерея» за формою згідно з додатком, який затверджений наказом Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації від 16.03.2021 №46; роботи учасника Конкурсу, оформлені відповідно до вимог, викладених у Положенні про конкурс. 

Прийом конкурсних робіт організатором конкурсу здійснюється до 30 березня 2022 року включно.
Матеріали надсилаються на поштову адресу комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»: вул. Франка, 2а, м. Чернігів, 14021.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора