A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Вічна слава Герою!

Дата: 25.01.2022 15:41
Кількість переглядів: 67

 25 січня – День пам'яті про нашого земляка з Карпилівки, учасника АТО, Олександра Таценка, який загинув у 2015, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність нашої країни.

У рідній Карпилівській школі Сашка пам'ятають, увічнюють пам'ять про нього. На фасаді навчального закладу – меморіальна дошка герою, у шкільному коридорі – портрет, оповитий чорною стрічкою та свічка пам'яті, окрема експозиція шкільного музею присвячена колишньому випускникові,  до пам’ятних дат із національно-патріотичного виховання – загальношкільні лінійки, мітинги-реквієми, уроки пам'яті, хвилини мовчання…

І сьогодні відстукував хронометр, наверталися сльози, схилялися голови, звучали слова вдячності за мужність і відвагу, за віддане життя, відбувся тенісний турнір пам'яті (між командами закладів І-ІІІ ступенів – на базі Карпилівської ЗОШ, І-ІІ ступенів – на базі Гриціївської ЗОШ).

 

Вічна пам'ять і вічна слава Герою, нагородженому за особисту мужність, героїзм, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня  (посмертно)!
 


« повернутися

Вхід для адміністратора