A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Про проведення Міжнародного екологічного конкурсу

Дата: 27.01.2022 15:40
Кількість переглядів: 73

Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді оголошено Міжнародний екологічний конкурс. Тема конкурсу в 2022 році – «Образ природи».

Його мета – поповнити знання дітей про рослинний та тваринний світ, формувати основи екологічної культури та мислення, розвивати спостережливість, образну пам’ять, увагу, кмітливість, виховувати любов до природи, бережливе ставлення до навколишнього середовища.

Конкурс проводиться в співпраці з Міністерством екології та природних ресурсів України та Українським товариством охорони природи. О

До участі у конкурсі запрошуються учні І – IV класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти відповідного віку.

Роботи, оформлені відповідно до умов, приймаються до 28 лютого 2022 року включно на поштову адресу комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів»:вулиця Франка, 2а,м. Чернігів, 25021; відео-роботи – на електронну пошту oblsuncn@ukr.net  

Від закладів освіти однієї територіальної громади приймається не більше 5 (п’яти) робіт у кожній номінації.

Номінації конкурсних робіт:
1. «Якби не було природи, то поети її вигадали би» - вірш, оповідання: максимум 1 сторінка, шрифт 14, через 1,5 інтервали; учасники – учні І – IV класів.
2. «Природа очима дітей» - ручні вироби: прикраси або аксесуари (кулон/сережки/браслет/окуляри): учасники – учні І – IV класів.
3. «Екологічна сумка з мотивами природи» - ручні вироби з тканини (з аплікаціями, вишивкою, малюванням тощо); учасники – учні І – IV класів.
4. «Спостереження за природою крізь віконце» - вітраж; формат А3 (вироблений на склі);учасники – учні І – IVкласів.
5. «Один день з життя природи» - відео-блог/еко-реклама, максимальний час – 3 хвилини, зі звуковим супроводом, учасники – учні І – IV класів (відео надсилати тільки на електронну пошту).

Діти виконують роботу самостійно і індивідуально (допускається невелика допомога дорослих при виготовленні прикрас, екологічної сумки та відео-блогу);  орфографічні помилки автоматично виключають оцінювання літературної праці;  робота повинна бути описана на візитівці, що розташована на обороті праці; в ній треба подати друкованими літерами назву роботи, ім’я, прізвище та вік автора, точну адресу школи чи позашкільного закладу, прізвище, ім’я та посаду керівника; до кожної роботи треба додати згоду батьків (в довільній формі) чи законного опікуна на використання особових даних дитини з метою організації конкурсу;  надіслані роботи мають супроводжуватися переліком робіт окремо по кожній номінації.        

Додаткова інформація – за телефоном: (0462) 644-740
Координатор конкурсу – Ольга Федорівна ВОРОБЕЙ.

    


« повернутися

Вхід для адміністратора