A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Оголошено підсумки відбіркового етапу І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2022"

Дата: 28.01.2022 13:49
Кількість переглядів: 91

З 24 по 27 січня 2022 року  обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського проведено відбірковий етап І туру Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року-2022».

Цьогоріч найпрестижніший конкурс фахової майстерності серед педагогічних працівників проводиться в номінаціях «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво», «Основи правознавства». До участі в конкурсі від нашої територіальної громади було зареєстровано 4 учасники. З них: у номінації «Біологія» -  3 учасники (Близнюк Є.М., учитель біології Срібнянського ЗЗСО, Дорошенко Т.М., вчителька біології Гриціївського ЗЗСО та Яременко Н.Г., вчителька біології Сокиринського ЗЗСО), у номінації «Інформатика» - Якунько О.В., вчителька  інформатики Дігтярівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
24 січня 2022 року проводилося конкурсне випробування «Тестування», під час якого оцінювався рівень професійної компетентності вчителів. З 25 по 27 січня – пройшло випробування «Методичний практикум», в ході якого учасники  презентували предметно-методичну компетентність під час розроблення методичних рекомендацій для вчителів та учнів.

За підсумками двох випробувань педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти громади показали доволі непогані результати. А саме: у номінації «Біологія» вчитель  біології Срібнянської ЗОШ Близнюк Є.М. зайняв 3 місце із 31 можливого, вчителька біології  Гриціївської ЗОШ Дорошенко Т.М. – 22 місце, вчителька біології Сокиринської школи Яременко Н.Г. розділила  13-16 місце зі своїми колегами з Менщини, Борзнянської громади та Ніжинського району. Якунько О.В., посіла 18 місце із 41 у номінації «Інформатика».

Від щирого серця вітаємо наших учасників з їх досягненнями.

З 01 по 03 лютого пройде фінальний етап конкурсу у дистанційному режимі. Участь у ньому братимуть по п'ять кращих конкурсантів у кожній номінації. До участі в фінальному турі конкурсу, в номінації "Біологія",  запрошено Близнюка Євгена Миколайовича, вчителя біології Срібнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Він візьме участь у випробуваннях «Майстер клас», «Практична робота» та «Урок».
Бажаємо йому творчості, наснаги та перемоги!

Робота обласного журі з проведення конкурсу

 


« повернутися

Вхід для адміністратора