A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Підведені підсумки обласного туру Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності «Учитель року - 2022»

Дата: 14.02.2022 12:50
Кількість переглядів: 87

Сьогоднішній світ швидко змінюється. Щодня, щогодини люди відкривають нові явища, процеси, закономірності, що веде до невпинного розвитку та впровадження нових технологій. Сучасні діти не можуть уявити себе без ґаджетів, легко знаходять інформацію в мережі Інтернет, користуються цифровими ресурсами нового покоління.

Пандемія коронавірусної хвороби COVID-19 змушує впроваджувати в закладах освіти дистанційну форму навчання.

Саме тому гостро постає потреба у  нових вимогах до освітнього процесу та професійних якостей сучасного вчителя.                        

Наразі педагог має бути справжнім професіоналом, що не лише володіє глибокими знаннями з предмета та методикою їх викладання, а й здатний постійно вчитися, удосконалювати форми і методи  своєї роботи, опановувати  новітні електронні освітні ресурси.                        

Відрадно, що у наших школах є такі вчителі. Це показала участь педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти громади у найпрестижнішому конкурсі фахової майстерності     «Учитель року – 2022».  Цьогоріч цей всеукраїнський конкурс проходив у чотирьох номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Мистецтво» та «Основи правознавства».            

Участь у обласному турі конкурсу, в номінації «Біологія», взяли три учасники – Євген Близнюк,  учитель біології Срібнянської ЗОШ, Тетяна Дорошенко, учителька Гриціївської ЗОШ і Ніна Яременко із Сокиринської ЗОШ. У номінації «Інформатика» - одна конкурсантка, учителька інформатики Дігтярівської ЗОШ Ольга Якунько.                       

 За підсумками участі у     відбірковому та фінальному етапах обласного туру конкурсу учасники із закладів загальної середньої освіти показали доволі непогані результати.     А саме: у номінації «Біологія» вчителька біології  Гриціївської ЗОШ Дорошенко Т.М. виборола  22 місце із 31 можливого,  вчителька біології Сокиринської школи Яременко Н.Г. розділила  13-16 місце зі своїми колегами з Менщини, Борзнянської громади та Ніжинського району. Якунько О.В., посіла 18 місце із 41 у номінації «Інформатика».                                   

Учитель біології Срібнянського ЗЗСО Близнюк Є.М. став фіналістом обласного туру конкурсу, виборовши 3 місце у відбірковому та 5 місце у фінальному етапі конкурсу.             

Шановні колеги, ви – справжні майстри своєї справи. Ваша творчість  і вміння – запорука успішного виховання наших дітей. Тож вітаємо із здобутими результатами та бажаємо подальших успіхів на нелегкій педагогічній ниві.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора