A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Галерея кімнатних рослин»

Дата: 15.02.2022 15:59
Кількість переглядів: 170

Дбайливе ставлення людини до природи складається не тільки з уміння використовувати її плоди. Дуже важливим є те, щоб усвідомлення значимості природи стало внутрішнім надбанням особистості. Тому вчителі біології сприяють формуванню екологічної свідомості здобувачів освіти як на уроках, так і в позаурочний час, приймаючи участь у різноманітних природничих конкурсах та акціях.

З метою залучення здобувачів освіти до роботи з озеленення та благоустрою території закладів освіти, формування екологічної культури особистості, активізації пізнавальної, творчої та просвітницької діяльності здобувачів освіти, покращення внутрішнього озеленення закладів загальної середньої та позашкільної освіти, комунальним закладом «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» був проведений обласний конкурс-огляд внутрішнього озеленення закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Галерея кімнатних рослин».

У 2021/2022 навчальному році на обласний етап конкурсу була представлена робота здобувача освіти 7 класу Гриціївської ЗОШ І-ІІ ступенів Віталіни ШАМРАЙ (керівник Тетяна ДОРОШЕНКО, учителька біології). Робота виконана у формі фотозвіту видового складу рослин закладу освіти. У ній учениця показала як правильно саджати кімнатні рослини та  доглядати за ними.

На підставі рішення журі обласного конкурсу (наказ УОН ЧОДА від 13.01.2022 №06) Віталіна ШАМРАЙ нагороджена дипломом переможця. 

Робота Віталіни була представлена для участі у Всеукраїнському конкурсі «Галерея кімнатних рослин».

За результатами підведення підсумків журі Всеукраїнського конкурсу, Віталіна ШАМРАЙ нагороджена грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за змістовну практичну і теоретичну роботу та зайняла ІІІ місце - призер конкурсу (наказ НЕНЦ від 14.01.2022 №07).

Тож вітаємо Віталіну ШАМРАЙ та її наставницю Тетяну ДОРОШЕНКО з результативною участю в конкурсі-огляді «Галерея кімнатних рослин» 2021 року.
 


« повернутися

Вхід для адміністратора