A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Програми НУШ для 5–6 класів: обираймо свідомо

Дата: 17.02.2022 09:56
Кількість переглядів: 79

З 2022/2023 навчального року предмети викладатимуться в 5 класах Нової української школи, за новими програмами НУШ 5–6 і 5–9 класів.

Опрацювання програм з усіх навчальних предметів та інтегрованих курсів дозволить свідомо зробити вибір модельної програми для роботи в 5-х класах та відповідально підійти до вибору підручників, які написані за відповідною програмою.

З 15 лютого розпочалося ознайомлення з електронними версіями підручників для 5-х класів НУШ.

Учителі мають визначитися, за якими підручниками із запропонованого переліку вони працюватимуть з учнями в новому навчальному році.

Саме для вдалого вибору педагогам необхідно ознайомитися з відповідними модельними програмами, за якими ці підручники створені.

У модельних навчальних програмах, затверджених наказом МОН України №795, визначено орієнтовну послідовність досягнення очікуваних результатів навчання здобувачів освіти, зміст навчального предмета та види навчальної діяльності учнів.

До змісту програм входить пояснювальна записка, опис очікуваних результатів навчання, пропонований зміст навчального матеріалу та види навчальної діяльності. Також програми містять види, форми та способи оцінювання результатів навчання.

Програми розроблено на основі Державного стандарту базової середньої освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України № 898.


« повернутися

Вхід для адміністратора