A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради

Дата: 05.04.2022 11:45
Кількість переглядів: 71

В існуючій ситуації, що склалася в країні внаслідок збройної агресії російської федерації та оголошення в Україні воєнного стану згідно з Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженим Законом України від 24 лютого 2022 року № 2102-ІХ «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», у закладах освіти громади проведення атестації відбулося в заплановані терміни. 

05 квітня 2022 відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради.

До атестаційної комісії надійшли клопотання від 5 атестаційних комісій І рівня щодо атестації 18 педагогічних працівників.

Членами атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради вивчалася система роботи трьох директорів закладів дошкільної освіти та двох – закладів загальної середньої освіти.

Всі рішення, які прийняті на засіданні атестаційної комісії ІІ рівня, мали позитивний результат, який спряв кваліфікаційному росту педагогічних працівників, також підтверджені раніше присвоєні кваліфікаційні категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічні звання «старший учитель», «учитель-методист», «керівник гуртка-методист». Одному педагогічному працівнику присвоєне педагогічне звання «старший учитель».


« повернутися

Вхід для адміністратора