A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Як підтвердити участь у НМТ

Дата: 23.05.2022 11:18
Кількість переглядів: 42

Підтвердження участі в основній сесії НМТ передбачає два обов’язкових етапи:

•    з 20 травня до 7 червня
•    з 21 червня до 7 липня 2022 року
На першому етапі потенційний учасник НМТ має підтвердити своє бажання пройти тестування. Для цього з 20 травня до 7 червня 2022 року (включно) потрібно заповнити спеціальну форму, розміщену на «Інформаційній сторінці» у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»:
•    вибрати із запропонованого переліку спочатку країну чи регіон України, потім населений пункт, у якому або поблизу якого учасник планує перебувати в період основної сесії тестування (18 липня – 4 серпня 2022 року);
•    зазначити свої прізвище та ім’я;
•    обчислити і правильно ввести результат у відповідну комірку, натиснути на кнопку «Взяти участь у НМТ».
Після цих дій на сторінці з’явиться інформаційне повідомлення, у якому буде зазначено, що учасник успішно пройшов перший етап  підтвердження свого бажання взяти участь у НМТ, а також йтиметься про обов’язковість другого етапу.
Ті випускники, які з 20 травня до 7 червня 2022 року НЕ ПІДТВЕРДЯТЬ своєї участі в НМТ, НЕ ЗМОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТІ В ОСНОВНІЙ СЕСІЇ ТЕСТУВАННЯ.
На другому етапі учасник має остаточно визначитися з вибором міста/країни. Для цього з 21 червня до 7 липня 2022 року на інформаційній сторінці у спеціальній формі потрібно буде вказати назву населеного пункту, у якому йому зручно буде пройти тестування.
Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити з вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ.
Зважте, важливо якнайуважніше поставитися до вибору населеного пункту, адже ця інформація дозволить регіональному центру продовжити роботу з формування мережі тимчасових екзаменаційних центрів. Нагадуємо, що Міністерство освіти і науки затвердило перелік населених пунктів у відповідних регіонах, де нині безпекова ситуація дозволяє провести  національний мультипредметний тест (НМТ).  Попри складну безпекову ситуацію в Харківській області для підтримки випускників  Харківська ОВА погодила можливість створення тимчасових екзаменаційних центрів  для проведення основної сесії НМТ в окремих населених пунктах.

Оприлюднено перелік країн де можна буде пройти національний мультипредметний тест. Провести тестування заплановано в 39 містах таких країн: Австрія, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Латвія, Литва, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія і Швеція.

(За інформацією Київського регіонального центру оцінювання якості освіти)

 


« повернутися

Вхід для адміністратора