A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Розпочалася основна сесія НМТ

Дата: 18.07.2022 14:43
Кількість переглядів: 41

На інформаційних сторінках для понад 206 тисяч учасників основної сесії національного мультипредметного  тесту розміщено запрошення-перепустки. У них зазначено дату, час і адресу проведення НМТ.

Зверніть увагу: допуск до тимчасового екзаменаційного центру розпочинається за 30 хв і припиняється за 10 хв до початку тестування.
Учасникам НМТ необхідно самостійно сформувати і по змозі роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за логіном і паролем, отриманими раніше.
Учасники, які втратили свої логіни і паролі для доступу до інформаційної сторінки, можуть скористатися додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022»  достатньо коректно заповнити поля форми.
З міркувань безпеки ми не публікується інформація про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на офіційних сторінках у соцмережах. З цієї ж причини цьогоріч не оприлюднено графіка тестувань.
Наполегливо рекомендуємо не розголошувати, де й коли ви проходитимете тестування, адже від цього може залежати ваша безпека і безпека всіх учасників національного мультипредметного тесту.

(За інформацією Київського регіонального центру оцінювання якості освіти).


 


« повернутися

Вхід для адміністратора