A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Міністерство освіти і науки України надало рекомендації з виховання учнів

Дата: 12.08.2022 11:28
Кількість переглядів: 35

Міністерство освіти і науки напередодні початку навчального року надало традиційні рекомендації для вчителів щодо організації виховного процесу в 2022/23 році (http://osvita.ua/legislation/Ser_osv/87090/).

Документ містить рекомендації щодо національно-патріотичного виховання, протидії булінгу, запобігання домашньому насильству, протидії торгівлі людьми, профілактики шкідливих звичок та девіантної поведінки, сприяння розвитку учнівського самоврядування, сімейного виховання у нових реаліях воєнного стану.

Також у листі надані рекомендації щодо психологічної підтримки учасників освітнього процесу під час війни, зокрема поданий перелік курсів, проєктів, каналів, порад професійних психологів.

У Міносвіти наголошують, що війна впливає на психічне здоров’я кожного громадянина України, тому одним із головних завдань закладу освіти наразі є повсякденна психологічна допомога та емоційна підтримка учасників освітнього процесу.

Для використання у практичній роботі педагогам надані корисні посилання, у тому числі на банк педагогічних технологій, матеріали МОН, вебінари, анімаційні ролики тощо.


« повернутися

Вхід для адміністратора