A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

Дата: 27.02.2019 18:02
Кількість переглядів: 160

   Сьогодні в освітній галузі відбуваються значні реформи. З 2018-2019 навчального року розпочалось впровадження довготривалого проекту Міністерства освіти і науки України «Нова українська школа».

   Учитель виступає головним чинником реалізації цілей і завдань освіти, тому модернізація освітнього процесу неможлива без створення в навчальних закладах освітнього середовища, де панує атмосфера творчості, де створюються умови для зросту фахової компетентності педагога, його самоосвіти та самореалізації, упроваджуються інноваційні технології навчання, процес виховання спрямований на формування загальнолюдських цінностей, пропагується педагогіка партнерства між учителями, учнями та батьками. А це можливо лише при суттєвому удосконаленні форм та методів методичної роботи з педагогічними кадрами.
  27 лютого на базі Срібнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів пройшов семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи  закладів загальної середньої освіти з проблеми «Трансформація акме-технологій у систему методичної роботи опорного закладу».
  Директор школи Валерій Декрет привітав учасників семінару-практикуму та розповів про досягнення педагогічних працівників, учнівського колективу Срібнянської ЗОШ. Валерій Олександрович поділився з гостями своїми планами, перспективами та проблемами щодо формування Срібнянського ЗЗСО як опорного навчального закладу.
   Потім педагогічний загал закладу освіти, під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Ніни Маріненко, поділився з присутніми своїми фаховими надбаннями.
   Методичний захід проходив  у нетрадиційній формі педагогічного ярмарку. Кожна шкільна методична комісія презентувала свої професійні здобутки,унікальний досвід роботи педагогів. Під час презентації вчителі показали себе не лише справжніми професіоналами своєї справи, а й талановитими особистостями. Учасники семінару мали змогу насолодитися піснями, віршами, іскрометним гумором, сценками, в яких цікаво та весело говорилося про важливі речі – освітянську реформу, впровадження ідей НУШ,новітніх освітніх технологій,педагогіку партнерства тощо.
   Але головною ідеєю дійства було довести, що в навчальному закладі працює команда справжніх професіоналів, які здатні створити таке освітнє середовище де нашим дітям було б цікаво та легко навчатися.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора