A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Дата: 11.05.2019 18:12
Кількість переглядів: 65

11 травня 2019 року у приміщенні Срібнянської загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів пройшов  І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Участь у Грі взяли 4 рої із Гурбинського, Дігтярівського, Карпилівського та Срібнянського закладів загальної середньої освіти. Захід відбувся за підтримки Срібнянського об’єднаного військового комісаріату та Срібнянського центру первинної медико-санітарної підготовки.

 

Відповідно до положення Гра складалася  з п’яти тематичних номінацій: Інтелектуального комплексу «Козацькі забави», фізкультурно-спортивного комплексу «Козацький гарт», туристсько-спортивного комплексу «Козацькими стежками», військово-прикладного комплексу «Козацька звитяга» та медично-рятувального комплексу «Козацька безпека».
    За рішенням головної суддівської колегії  Гри І місце у конкурсі пісні та строю «Впоряд» виборов рій «Нащадки козака Гурби» Гурбинської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У інтелектуальному історичному конкурсі «Відун» І місце завоював рій Срібнянської школи, найсильнішими у силовому конкурсі «Перетягування линви» став рій «Імені О.Таценка» Карпилівського ЗЗСО,  у конкурсі «Штовхання гирі» - також рій Карпилівського закладу загальної середньої освіти. Здобувачі освіти Карпилівської ЗОШ показали також найкращі результати у конкурсі «Стрільба». Перемогу у конкурсі з надання первинної медико-санітарної підготовки «Рятівник» здобув рій Дігтярівської ЗОШ «Соколята».
     За підсумками всіх 7 конкурсів гри перемогу виборов рій «Нащадки козака Гурби» Гурбинської ЗОШ, срібло отримав рій Срібнянської школи «Срібнянська сотня». А бронзові нагороди – рій «Імені О.Таценка» Карпилівського ЗЗСО.
    Переможці в особистому заліку, у окремих конкурсах гри та загальнокомандні нагороди отримали медалі та грамоти від організатора І етапу Гри – відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради.
Нагороди було вручено заступником селищного  голови з гуманітарних питань та соціальної політики Володимиром Шуляком, начальником відділу освіти,  сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради Віталієм Никоненком та завідувачем методичного кабінету відділу освіти Людмилою Мотузкою.
    Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради висловлює щиру вдячність всім причетним до організації та проведення І етапу Гри та бажає всім джурівцям міцного здоров’я, успіхів у подальшій справі національно - та військово-патріотичного виховання, формування здорового способу життя.



« повернутися

Вхід для адміністратора