A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Зменшуємо стрес і включаємо дітей у навчання: поради психолога

Перше вересня у 2022 році може бути складним не лише для першачків. Адже велика кількість школярів через війну змінили своє місце проживання або йдуть в іншу школу через те, що їх навчальний заклад пошкоджений російськими ракетами. Зменшити стрес і найкраще включитися в повноцінний навчальний процес після тривалої перерви допоможуть поради сімейного та дитячого психолога Світлани Ройз.

12:05 31.08.2022

Як батькам підготувати дітей до повітряної тривоги в школі

У кожної сім’ї є власний план дій під час повітряної тривоги. Але школа як «окрема родина» повинна діяти злагоджено. Тому важливо прийняти загальні правила евакуації під час сигналу сирени у школі. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ Україна) підготував коротку інструкцію для українських батьків про те, як готувати дитину до школи в умовах війни.

11:47 31.08.2022

Серпневі зустрічі - 2022

30 серпня на базі Срібнянської школи відбулися серпневі педагогічні зустрічі на тему «Освіта Срібнянщини: виклики сьогодення», в яких взяли участь керівники закладів загальної середньої освіти громади, працівники відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту.

09:40 31.08.2022

Як організувати якісне онлайн навчання в умовах війни

Пандемія коронавірусу вже змусила освітян адаптуватися та перелаштувати свою роботу на дистанційний режим. Утім, війна в Україні принесла нові виклики – руйнування шкіл, вимушено переселені учні та педагоги, які навчаються і працюють у нових для себе школах по всій Україні та за її межами, «випадання» з освітнього процесу окремих дітей та цілих класів через повітряні тривоги, бойові дії та інші причини, пов’язані із війною.

10:19 17.08.2022

Наближаймо Перемогу разом

У рамках відзначення Міжнародного Дня молоді заклади освіти ТГ активно долучилися до участі в тижні корисних справ «Мій внесок у Перемогу!».

11:14 15.08.2022

До уваги абітурієнтів 2022 року

"Чернігівська політехніка" відкриває нову спеціальність - "Аналітика суспільно-політичних процесів". На контракт - досить мотиваційного листа.

12:48 02.08.2022

Вхід для адміністратора