A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Про навчання з мінної небезпеки на спеціальній онлайн платформі

Міністерство освіти і науки України інформує, що громадською організацією «Асоціація саперів України» за підтримки МОН у 2020 та 2021 роках було реалізовано пілотний проєкт з навчання педагогів Дніпропетровської, Донецької, Луганської областей та міста Києва на спеціальній онлайн платформі з питань мінної небезпеки (Explosive Ordnance Risk Education – EORE).

09:59 04.05.2022

Тренувальний онлайн-тест НМТ

Як повідомлялося раніше, випускники 11-х класів закладів освіти зможуть пройти демонстраційний онлайн-тест на сайті Львівського регіонального центру оціновання якості освіти. Відсьогодні ця опція доступна. Для цього слід зайти на сайт ЛРЦОЯО:  https://lv.testportal.gov.ua.

15:26 29.04.2022

Про психологічний супровід учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану в Україні

Одним із важливих пріоритетів в діяльності закладів освіти наразі є забезпечення психологічної стійкості учасників освітнього процесу, які страждають від російської воєнної агресії. 

10:59 27.04.2022

Оприлюднено демонстраційний варіант НМТ

Наразі на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти педагогічні працівники та випускники закладів загальної середньої освіти можуть ознайомитися з демонстраційним варіантом національного мультипредметного тесту.

11:32 26.04.2022

Терміни для реєстрації на складання національного мультипредметного тесту продовжено

З огляду на ситуацію в державі Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про продовження термінів формування реєстраційних карток для участі в національному мультипредметному тестуванні (НМТ) до 19 квітня, завдяки цьому сотні охочих щодня отримують можливість брати участь у вступній кампанії.

10:51 13.04.2022

Вхід для адміністратора