A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Про інформаційні пам’ятки

Національною соціальною сервісною службою України протягом 2023 року розроблено інформаційні пам’ятки з питань запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі, які розміщено за посиланням: 

12:11 08.02.2024

День безпечного Інтернету - 2024 в Срібнянському ліцеї

  06 лютого у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), який цього року проходить під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.  Метою дня є поширення знань про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій для дітей та молоді.  Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

16:44 06.02.2024

Вітаємо дипломанток!

  За підсумками обласного етапу XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика Дипломами І та ІІ ступенів Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації нагороджені здобувачки освіти Срібнянського ліцею Святослава СЕРГІЄНКО (8 клас, учитель Світлана РОЄНКО) і Анастасія СУХУШИНА (3 клас, учитель Лариса ТЕЛУХ).

14:32 06.02.2024

Декілька порад тим, хто мав «нездорові» стосунки з рідними

Особистість людини, її самооцінка, світогляд формуються з дитинства. Неабияку роль у цьому відіграють стосунки з батьками чи опікунами, які є авторитетом, джерелом любові та безпеки (або ж принаймні мають бути). На жаль, так є не завжди, і через роки ми можемо почути спогади знайомих про нездорові або «токсичні» стосунки.

11:28 06.02.2024

Вітаємо з перемогою!

 Відбувся фінальний етап ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 

09:51 05.02.2024

Вітаємо переможців!

Чернігівською обласною станцією юних натуралістів вчергове проведений обласний етап Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя країна – Україна».

14:18 30.01.2024

День пам'яті Героїв Крут

 29 січня вся Україна відзначає День пам’яті героїв Крут.  Саме під Крутами у 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність. Трагічна загибель студентського куреня  стала символом  патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну.

11:31 29.01.2024

І етап кокурсу науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

 Науково-дослідницька  діяльність учнівської молоді  є важливим елементом поглиблення та узагальнення знань з навчальних предметів. Залучаючи здобувачів освіти до наукової, експериментальної та конструкторської роботи, педагоги розвивають в них природні здібності та задатки, створюють умови для їх творчого самовдосконалення.

14:36 26.01.2024

Вхід для адміністратора