A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Вшанування працівників освіти

Справжнім учителем треба народитися, адже вчитель – це не професія, а велике покликання. У День вчителя щоденну нелегку вчительську працю відзначають по-особливому урочисто, сердечно і дуже шляхетно.

14:04 01.10.2021

Вітаємо!

Шановні працівники освітянської галузі!

09:10 01.10.2021

Лауреат обласної Премії імені Софії Русової

29 вересня 2021 року в залі засідань Чернігівської обласної ради проведено урочисту зустріч керівництва Чернігівської обласної державної адміністрації та Чернігівської обласної ради з лауреатами обласної Премії імені Софії Русової, обласної Премії імені Георгія Вороного з нагоди Дня працівників освіти.

11:55 30.09.2021

Марафон з української мови

Відповідно до Листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки  України від 21 вересня 2021 року № 22.1/10-2164, з метою розвитку  в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови буде проведено ІІ Всеукраїнський відкритий марафон з української мови (далі – Марафон).

10:52 29.09.2021

Швидше, вище, сильніше - разом!

Педагогічні працівники та здобувачі освіти Дігтярівської загальносвітньої школи  долучилися до проведення Всеукраїнського Олімпійського тижня.   Упродовж тижня діти змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи.  В рамках Олімпійського тижня вчителями фізичної культури були проведені Олімпійські уроки на тему «Олімпійські чемпіони України». До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. У класних колективах 1-11-их класів були проведені виховні години: «Здоровим бути – зі спортом дружити» (3 клас); «Спорт – сила, краса, здоров’я» ( 4 клас); «Історія Олімпійських ігор» (5-8 класи); «Досягнення українських спортсменів» (9-11 класи).  Окрім того в навчальному закладі пройшли тематичні заходи: тематична виставка «Світ спорту», віртуальний екскурс «Олімпійський рух: історія та сьогодення», спортивний квест «У країні Олімпії», веселі старти «Швидше, вище, сильніше!», вікторина «Знавці історії олімпійського руху», випуск спортивної стіннівки «Вчимося бути чемпіонами» тощо.  Олімпійський тиждень був насичений, цікавий та змістовний, а школярі поверталися додому з гарним настроєм та масою позитивних емоцій. 

10:57 28.09.2021

Всеукраїнський день дошкілля в ЗДО

Всеукраїнський день дошкілля – це свято дитинства й визнання його, як щасливої пори. Недарма кажуть, що дитинство – це ранок життя, а ранок має бути щасливим.

12:47 27.09.2021

Проведення Олімпійського уроку та Олімпійського тижня

З 11 вересня по 30 жовтня 2021 року  Національний олімпійський комітет України спільно з Міністерством молоді та спорту України та Міністерством освіти і науки України сімнадцятий рік поспіль проводить Всеукраїнський Олімпійський урок та Всеукраїнський Олімпійський тиждень.              Цьогоріч ці заходи проходять в рамках Європейського тижня спорту під егідою Європейської комісії  та під девізом «#BeActive». Навчальні заклади громади  широко долучилися до проведення Олімпійського тижня. Учителями фізичної культури, класними керівниками проведено ряд тематичних заходів, спрямованих на популяризацію фізичної культури і спорту, здорового способу життя, розвитку Олімпійського руху в Україні: олімпійські уроки, естафети, міні-турніри, шкільні спартакіади, змагання з олімпійських видів спорту, конкурси, пов’язані з пропагандою олімпійського руху, вікторини, диспути, усні журнали. В ході проведення заходів учасники дізналися пізнавальну інформацію про олімпійську славу України, історію розвитку Олімпійських ігор, досягнення наших спортсменів, важливість ведення здорового способу життя та необхідність займатися фізичною культурою і спортом, а найголовніше - отримали позитивний заряд енергії та гарний настрій.

11:48 27.09.2021

Вхід для адміністратора