A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Срібнянської селищної ради
Офіційний веб-сайт

новини

Вітаємо з перемогою в конкурсі!

З метою активізації пізнавальної, творчої, просвітницької та трудової діяльності здобувачів освіти, залучення їх  до практичної природоохоронної роботи, здобуття знань, навичок у галузі сільського і лісового господарства та формування у юних громадян почуття соціальної відповідальності,  щороку проводиться обласний конкурс «Досліджуємо і примножуємо природу рідного краю».

14:50 26.12.2023

Восьма природнича конференція учнівської молоді

 Чернігівською Малою академією наук учнівської молоді спільно з Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка проведено в онлайн-форматі Восьму природничу конференцію учнівської молоді.

09:47 20.12.2023

Вітаємо переможців!

За результатами обласного літературного конкурсу «Вчимося жити на Землі»  на тему «Знати, вміти, діяти  в надзвичайних ситуаціях» з пропаганди безпечного способу життя визнано переможцями в номінації «Вірш» серед учнів 7 класу Циганка Віталія, Бенько Аліну, здобувачів освіти Срібнянського ліцею (І, ІІІ місце) та  Минку Сніжану, здобувачку освіти Дігтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (ІІ місце). 

09:46 20.12.2023

Зимова феєрія

35 диво-робіт (16 сувенірів та 19 новорічних композицій) цьогоріч представлено здобувачами закладів загальної середньої освіти громади на участь у І-их етапах Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір» та обласної новорічно-різдвяної виставки  «Новорічна композиція».

16:02 19.12.2023

Засідання атестаційної комісії ІІ рівня

На виконання плану роботи атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту на 2023/2024 навчальний рік 19 грудня відбулося чергове засідання атестаційної комісії.

11:58 19.12.2023

Навчаючись – перемагаємо: зимова школа Ніни Тарасенкової та УОВЦ «Оріон» для вчителів математики 7 класу НУШ

Зимова школа Ніни Тарасенкової та УОВЦ «Оріон» здійснюють підвищення кваліфікації за напрямами: «Предметне навчання»,  «Психолого-фізіологічні особливості здобувачів освіти певного віку»,  «Використання інформаційно-комунікаційних та цифрових технологій в освітньому процесі». 

11:54 19.12.2023

Декілька слів про тривожність

Страх і тривога — це природні реакції на небезпеку та невизначеність, і саме в реаліях повномасштабної війни кожен із нас зіткнувся із цими станами. Утім, надмірна та постійна тривожність знижує якість життя.

11:49 19.12.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

  14 грудня ми вшановуємо учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Вони – герої, приклад самопожертви та повної самовіддачі -  без обдумувань кинулись на порятунок рідної землі та співгромадян.  Низько схиляємо голови перед пам’яттю усіх, хто ціною власного життя відвів біду від майбутніх поколінь, зупиняючи ядерний смерч. Пам'ять про героїв-чорнобильців назавжди залишиться у наших серцях. Їхній подвиг є прикладом громадянської позиції для нащадків.

14:14 14.12.2023

Вхід для адміністратора